Ramazan-ı Şerif

2024 Ramazan-ı Şerif İftar Kayıtlarımız Tamamlanmıştır !

Ramazan’da Sofralarda Bereket, Kalplerde Filizlenen Sevgi

Ramazan-ı Şerif’in rahmet ve mağfiret ikliminin üzerimize serildiği bu mübarek ayda, Herkese Uzanan El olarak, iftar sofralarınızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanızdan dolayı sizlere en derin şükranlarımızı sunuyoruz.

Verdiğiniz her lokma, sadece bir açlığı gidermenin ötesinde, kalplerde sevgi ve merhamet filizlendirdi. Bir lokmada bile şefkat ve paylaşmanın yüceliğini göstererek, Ramazan’ın ruhuna ve özüne anlam kattınız.

Bu mübarek ayda, oruç tutmanın manevi hazzını ve paylaşmanın yüceliğini birlikte yaşadık. Bağışlarınızla açılan her bir tabak, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüm oluşturdu, sofralarında bereket ve huzur filizlendirdi.

Bir sofra kurdunuz, binlerce kalbe dokundunuz.

Bağışlarınızla, yurt içinde ve dışında ihtiyaç sahibi ailelere iftar yemeği ulaştırdık, yetim ve öksüzlerin, yaşlıların ve muhtaçların yüzlerini güldürdük. Ramazan’ın bereketini ve sevincini paylaşarak, hem ihtiyaç sahiplerinin hem de kendi kalplerimizin huzuruna katkıda bulunduk.

Bu hayırlı vesileyle, Ramazan boyunca göstermiş olduğunuz duyarlılık ve cömertlik için Allah sizden razı olsun.

Herkese Uzanan El olarak, yardıma ihtiyacı olan herkese ulaşmaya ve sevginin ve merhametin ışığını yaymaya devam edeceğiz. Biliyoruz ki, her bir lokma, her bir yardım eli, bir duaya, bir şükre dönüşüyor.

Ramazan’ın bereketi ve paylaşmanın güzelliği her daim, daim olsun!

Saygılarımızla,

Herkese Uzanan El

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.